Over Sandra 

Sandra van Gerwen
Massagepraktijk Silent Moments Deurne

Mijn naam is Sandra van Gerwen. Ik woon al vele jaren met veel plezier in Deurne.

Contact maken met elkaar en kijken naar de mens in zijn geheel vind ik belangrijk; ik ben een mensen-mens. Dit vind ik ook terug in mijn werk als verpleegkundige. Bij massage komt juist mijn hart en gevoel naar voren, mooie ervaringen die samen komen en evenwicht brengen.

Ik ben altijd al bezig geweest met masseren en heb verschillende cursussen gevolgd.

Zo ben ik enkele jaren geleden in aanraking gekomen met intuïtief masseren en hiervoor de opleiding gevolgd inclusief diverse scholingen. Deze manier van masseren, waarbij het verbinden van mensen, stilstaan en met aandacht de massage geven centraal staat, past helemaal bij mij.

De kern van de intuïtieve massage ligt in zijn unieke wijze van communiceren zonder woorden. Een ontmoeting van mens tot mens. 

 

 

Graag heet ik u welkom in mijn massagepraktijk Silent Moments, een sfeervolle warme ruimte met rustgevende muziek op de achtergrond. Na binnenkomst wil ik graag eerst met u kennismaken, ik stel u een paar vragen om een beeld te krijgen van uw verwachtingen en specifieke aandachtsgebieden.

 

Ik maak gebruik van natuur zuivere olie op basis van amandel-olie en jojoba-olie (met toevoeging van een geur zoals lavendel of sinaasappel). Na de massage is er tijd en ruimte om rustig na te genieten en iets te drinken.