Over Sandra van Gerwen

Sandra van Gerwen
Massagepraktijk Silent Moments Deurne


Mijn naam is Sandra van Gerwen. Ik woon al vele jaren samen met veel plezier in Deurne. Ik ben een mensen-mens, contact maken met elkaar en kijken naar de mens in zijn geheel vind ik belangrijk. Dit vind ik ook terug in mijn werk als verpleegkundige.. Bij massage komt juist mijn hart en gevoel naar voren. Mooie ervaringen die samen komen en evenwicht brengen.

 

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met intuïtief masseren en heb ik diverse scholingen gevolgd. Deze manier van masseren, waarbij het verbinden van mensen, stilstaan en met aandacht de massage geven centraal staat, past helemaal bij mij. De kern van de intuïtieve massage ligt in zijn unieke wijze van communiceren zonder woorden. Een ontmoeting van mens tot mens. Aangezien ik vanuit mijn intuïtie mijn massage geef is het iedere keer anders, een massage op maat.

 

 


Graag heet ik u welkom in mijn massagepraktijk Silent Moments, een sfeervolle warme ruimte met rustgevende muziek op de achtergrond. Na binnenkomst wil ik graag eerst met u kennismaken, ik stel u een paar vragen om een beeld te krijgen van uw verwachtingen en specifieke aandachtsgebieden.

 

Ik maak gebruik van natuurzuivere olie op basis van amandel-olie en jojoba-olie (indien gewenst met toevoeging van een geur zoals lavendel of sinaasappel). Na de massage is er tijd en ruimte om rustig na te genieten en iets te drinken.