Over Sandra 

Sandra van Gerwen
Massagepraktijk Silent Moments Deurne

Mijn naam is Sandra van Gerwen en ik woon al vele jaren met veel plezier in Deurne.

Contact maken met elkaar en kijken naar de mens in zijn geheel vind ik belangrijk. Dat kon ik ook terugvinden in mijn werk als verpleegkundige. Bij massage komt juist mijn hart en gevoel naar voren, mooie ervaringen die samen komen en evenwicht brengen. Ik ben altijd al bezig geweest met masseren en heb daarvoor ook verschillende cursussen gevolgd.

Door in aanraking te komen met Sabaaydi intuïtieve massage heb ik mijn pad gevonden. Hier heb ik diverse opleidingen genoten en blijf ik me nog steeds bijscholen. De manier van masseren met respect, rust en aandacht past bij mij. Mijn massage is gericht op ontspanning, een moment van stilte. 

 

 

 

Graag heet ik u welkom in mijn massagepraktijk Silent Moments, een sfeervolle warme ruimte met rustgevende muziek op de achtergrond. Na binnenkomst wil ik graag eerst met u kennismaken, ik stel u dan ook enkele  vragen om een beeld te krijgen van uw verwachtingen. Daar pas ik mijn massage op aan.

 

Ik maak gebruik van natuurzuivere olie op basis van amandel-olie en jojoba-olie (met toevoeging van een geur zoals lavendel of sinaasappel). Na de massage is er tijd en ruimte om rustig na te genieten en iets te drinken.