Blog van Silent Moments


maart 2023 heb ik  een workshop klankschalenmassage gedaan. Wat een bijzondere ervaring! De trillingen van de klankschaal hebben een diepe ontspannende werking op het lichaam en geest. Ik ga hier zeker mee verder, voor degene die hiervoor openstaat. In Sri Lanka heb ik mijn klankschaal gevonden.

 

2020 Heb ik de meridiaan-massage mogen leren. Een mooie aanvulling op mijn eerdere cursussen.

 

Op 3 en 4 april 2019 heb ik  een mooie leerervaring gehad bij Sabaaydi opleidingen : Deep Tissue massage lessen werden gegeven door de Thaise ITM school. Weer een hele andere manier van masseren met vingertoppen, ellebogen en onderarmen. Een waardevolle toevoeging.

 

 

 


26 september 2018

 

EXCLUSIEVE SAMENWERKING: met schoonheidssalon Aidena 

 

1/11 Hebben we super fijne dag mogen ervaren linda en ik, het concept gezichtsverzorging en ondertussen voet-handmassage is als heel prettig ervaren door de mensen die we hebben mogen ontmoeten. Het was dubbel genieten en voor herhaling vatbaar!!


28 mei 2018

 

In het afgelopen jaar heb ik een aantal cursussen gevolgd, waaronder de Chi-Wit massage en de Japanse gezichtsmassage. Hieronder leg ik uit wat deze twee massages inhouden:

 

Het uitgangspunt van de Chi-Wit massage is je wervelkolom zien als je levensboom. Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen, harmoniserend. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelf genezend vermogen in beweging blijft.

 

De Japanse gezichtsmassage is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage. Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie bevorderd, doordat ik werk op de meridianen. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter. Naast het gezicht worden ook nek en schouders gemasseerd.

 


Blog van Silent Moments

2 April 2017

 

Ik ben blij en trots dat ik gestart ben begin april 2017  met mijn eigen massagepraktijk

Silent Moments. 

In de afgelopen tijd heb ik veel hulp en steun van vrienden gehad.

 

 

Speciale dank aan: 

 

Silvia Verbruggen - Sabaaydi Massage Opleidingen

Emmely Hurkmans - Welness en Spa De Ontspanning

Marielle Wilbers - Woonwinkel Hidde&Jilles

Dora Evers - Grafisch ontwerp

Kim Mooren - Website design

Marjolein v d Putten - Vilt workshop

Carla Holthuis - Massage maatje en goede vriendin