Massagebehandelingen van Silent Moments

Massages Deurne

 

Massage koestert en zorgt voor een moment van Stilte, Rust en Aandacht voor jezelf


In de huidige maatschappij die op volle toeren draait wordt veel van je als persoon gevraagd. Met alle prikkels en eisen die gesteld worden kan je lichaam uit balans raken. In mijn massagepraktijk wil ik een moment van stilte en rust creëren. Er zijn vele manieren om het lichaam weer in balans te krijgen, masseren is er één van, een massage stimuleert het zelf herstellende vermogen van het lichaam.

 

Door aanraking neemt het hormoon oxytocine in het lichaam toe. Dit hormoon zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de bloeddruk lager wordt. Oxytocine remt daarnaast de aanmaak van het stresshormoon adrenaline, waardoor iemand zich rustiger en ontspannen gaat voelen. Door te masseren in de richting van de lymfe worden de giftige stoffen van het weefsel sneller verwijderd en wordt vocht sneller afgevoerd. Dit zet het lichaam aan tot zelf herstel. Energie blokkades verminderen zodat de energie weer optimaal kan stromen.

 

 

 


Intuïtieve massage: aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden

 

De intuïtieve massage is een zachte ontspannende massage waarbij je vanuit aandacht, respect en gevoel gemasseerd wordt. De kern van de intuïtieve massage ligt in zijn unieke wijze van communiceren. Het zorgt ervoor dat de energie beter doorstroomt en het zelfregulerend vermogen van het lichaam groter wordt. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest. Deze massage wordt als zeer rustgevend en ontspannend ervaren. Een heerlijke manier van genieten. Iedere massage is uniek en wordt geheel op u afgestemd.

 


 

Thaise voetmassage: diepe lichamelijke ontspanning door aanraking van de voeten

 

U wordt welkom geheten met een heerlijk voetenbad waarna u gemasseerd wordt. Een bijzondere massage van uw voeten en onderbenen, waarbij ik gebruik maak van zowel mijn handen als stokjes. Met warme olie geef ik een drukpunten- en onderbeenmassage. Deze combinatie geeft een totale lichaam ontspanning en zorgt voor een betere doorstroming in het gehele lichaam.

 


 

Hoofd-nek-schouder massage: helemaal ontspannen en ontstressen

 

Dagelijkse spanningen en stress kunnen ervoor zorgen dat eerst in de schouders en daarna ook in je nek en hoofd blokkades ontstaan waardoor er minder bloed naar je hoofd stroomt. Een uitgebreide massage van nek, schouder en hoofd kan verlichting bieden bij stressgerelateerde klachten. Deze massage wordt gegeven op de massagetafel. 


 

Japanse gezichtsmassage

 

i.v.m Covid-19 geef ik deze massage tijdelijk niet.

 

De Japanse gezichtsmassage is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage. Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie bevordert doordat ik werk op de meridianen. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter. Naast het gezicht worden ook nek en schouders gemasseerd.


Deep tissue massage 

Deep tissue massage is een vorm van massage die zich richt op de diepere lagen van spieren en bindweefsel. De massage wordt uitgevoerd door diep masseren met de vingertoppen, knokkels, handen, ellebogen en onderarmen. Verklevingen die de doorstroming blokkeren kunnen door deze stevige massage weer in beweging  komen. Ondanks dat het een stevige massage in combinatie met Intuïtieve massage is, geeft het  een stuk ontspanning.